دلمه بادنجان
مواد لازم:
بادنجان دلمه ای............................................5 عدد
گوجه فرنگی.................................................3 عدد
مواد لازم برای تهیه غذای 4 یا 5 نفر است.
بادنجان و گوجه فرنگی برای سس دلمه از هر کدام 2 عدد:
بلغور گندم..................................................1 پیمانه
لپه............................................................1 پیمانه
برنج..........................................................1 پیمانه
پیاز..........................................................دو عدد
گوشت چرخ کرده.........................................250 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه.................................به مقدار لازم
طرزتهیه:
یکی از پیاز ها را پوست کنده خلال میکنیم در داخل ظرف مورد نظر میریزیم و با روغن تفت میدهیم مقداری از گوشت را میریزیم و کمی هم با گوش تفت میدهیم.
2 عدد بادنجان و گوجه برای سس را هم پوست گرفته و خرد میکنیم و با پیاز و گوشت تفت میدهیم.
سپس داخل بادمجان ها و گوجه ها را نیز خالی میکنیم برای اینکه ار اصراف جلوگیری شود . مواد داخل بادمجان و گوجه ها را نیز داخل قابلمه میریزیم و آنها را نیز با بقیه تفت می دهیم . بلغور برنج را از قبل خیس می کنیم.لپه را هم نیم پز می کنیم . پیاز باقی مانده را نیز خلال کرده سرخ می کنیم و بقه گوشت را به آن اضافه می کنیم لپه و بلغور و برنج و گوشت سرخ شده را مخلوط می کنیم . نمک و زرد چوبه لازم را به آن اضافه می کنیم .(پیاز و گوشت باید کمی روغنی باشد چون برنج و بلغور بعد از پخت روغنشان را جذب می کنند .)
مواد را مخلوط کرده و داخل بادنجان و گوجه های باقی مانده میریزیم .
سپس سس مورد نظر را که از قبل آماده کرده ایم را به آن رب گوجه و کمی آب برای رقیق شدن به آن اضافه می کنیم و درون قابلمه میریزیم و بعد از آن گوجه ها وبادمجان ها را روی آن ها قرار میدهیم و شعله را کم میکنیم و این دلمه بعد از یک ساعت حاضر است .
با تشکر
نـــــــــدفـــــــــــود
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: ، ،
برچسبها: دلمه ,