به وبلاگ آشپزی ند فود خوش آمدید.امیدوارم لحظات شیرینی با غذا های ندا داشته باشید

اسلایدر

<-آشپزی ندفـــــــــود->

دسر خرده شیشه

مواد لازم:

پودر ژله...........................................سه بسته با طعم های مختلف(به انتخاب و سلیقه خودتان)

پودر ژله آلوءورا..................................دو بسته

بستنی وانیلی....................................یک پیمانه

طرز تهیه:

هر کدام از پودر ژله ها را با یک لیوان آب جوش حل کرده و بن ماری میکنیم تا ذرات ژله به خوبی در آب حل شود(لازم به ذکر است که در روی بسته ژله برای آماده سازی به دو لیوان آب اشاره شده ولی اینجا چون از قالب استفاده میکنیم از یه لیوان آب استفاده میکنیم). بستنی را در دمای محیط قرار میدهیم تا کمی آب شود . به هر رنگ ژله دو یا سه قاشق بستنی اضافه میکنیم البته باید هر دو هم دما باشند وگرنه همدیگر را میبرند.پودر ژله آلوورا را هم به همین ترتیب با دو لیوان آب آماده میکنیم.(بعضی ها فکر میکنن که ژله آلوورا بخاطر رنگش خیلی مزه خوبی نداره ولی اینطوری نیس این ژله یه طعم خاص و خوشمزه ای به دسر میده)

مایع ژله های رنگی را در ظرف های مستطیلی شکل ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود و ببندد.(نکته:بعد از بسته شدن و قالب زدن ژله های رنگی ژله ی آلوورا را آماده میکنیم ). ژله ها را از یخچال در می آوریم و با قالب های مورد نظر قالب میزنیم همانند تصاویر زیر:

 

پس از آماده کردن ژله ها همانند تصاویر بالا ژله آلوورا را آماده کرده و میگذاریم سرد شود. قالب مورد نظر را با آب سرد شسته و ژله های قالب زده را به قالب میریزیم سپس ژله آلوورا را میریزیم . در یخچال به مدت دوازده ساعت قرار میدهیم  سپس قالب را در درون کاسه ای با آب ولرم به مدت سی ثانیه قرار میدهیم و به ظرف مورد نظر برمیگردانیم . شما میتوانید با سلیقه خودتان دسر خورده شیشه تان را تزیین کنید. من با شوکورول تزیین کردم

 

((☺تمام امید وارم همیشه کامتون شیرین باشه☺))

 

 

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: دسر ,

تاريخ : شنبه 22 فروردين 1394 | 17:17 | نویسنده : neda |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 14 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.